satanindistortion

Julklappstips

Kategori: Allmänt

 
Det här är en väldig trevlig bok som jag kan rekommendera!
 
En massa samlade anekdoter från stand up-sverige. Kända som okända komiker berättar - som namnet på boken antyder - om gigen när det gick käpprätt åt helvete. Det finns även en del anekdoter av annan karaktär, och det är riktigt rolig läsning.
 
Konstaterar det här:
 
1. Soran Ismail berättar om SD-incidenten med Almqvist och kompani. Boken kom förstås ut innan Expressen publicerade filmen, alltså lite intressant att läsa om det i något av ett innan-perspektiv.
 
2. Kodjo Akolor är också med i boken, och skriver om när han bombade på en fest med en massa kurder. Han skriver att för att passa in på festen använde han "babbeuttryck." Misstänker att han hade uttryckt sig annorlunda i dag...
 
3. Vilka är de här människorna som skriker åt och häcklar stå upp-komiker? Alltså i nio fall av tio så är det på firmafester när folk är dräggfulla, men jag vågar säga att hur full jag än blir så skulle jag inte skrika åt en komiker som står på scen. Är en komiker rolig skrattar man, om hen inte är det så håller man väl käften i en tyst protest.
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: