satanindistortion

Ride

Kategori: Allmänt

I natt blev det vintertid och mörkret sänker sig snabbare än någonsin över landet mellanmjölk. "Winter is coming" som Ned Stark hade sagt. 
 
Men en sak kan man glädja sig med. En del skivor passar helt enkelt bättre på hösten och vintern när det är mörkt och kallt ute. Thåströms senaste, Beväpna dig med vingar, till exempel. Den har inte direkt gått varm under sommaren men så fort det blir mörkt och jävligt känns det helt rätt att dra på St: Anna katedral.

Ghosts Opus Eponymous är ett annat exempel. Djävulsdyrkan passar bättre i november än juli.
 
TIll viss del kanske det handlar om när skivan kom och den relation man har till när man upptäckte den, men viss musik passar bättre till en viss sinnesstämmning.
 
På tal om Thåström kommer hans nya live-dvd i slutet av November och det ska bli jävligt kul att se. Och höra. Den stora behållningen är väl att det följer med en liveskiva. Äntligen en bra inspelning av den FETA liveversionen av Du ska va president. Och en massa annat bra förstås.
 
 
Lana del Rey släpper nytt snart med. Eller ja, det är en ny version av Born to die, med en extra skiva med nio nya låtar. Jag fattar inte varför hon inte bara släpper den som en helt ny skiva (nio låtar är ju den optimala skivlängden). Jag menar Born to die innehåller redan 15 låtar, varför förlänga den med nio låtar till?
 
Konstigt, MEN det ska bli kul att höra de nya låtarna.
 
 
Och förresten kolla på tiominutersvideon till Ride. Den är cool:
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: