satanindistortion

Infestissummam

Kategori: Allmänt

 
Har precis läst Sweden Rock's omslagsarikel om Ghost. Underbar läsning! Den hade gärna fått vara dubbelt så lång.
 
Många intressanta inblickar i hur bandet bildades, om hur det är att ha James Hetfield som ett fan, om anonymiteten och om trasslet med att ha ett bandnamn som gör intrång på andra varumärken.
 
Och så en hel del om kommande skivan och framtiden för bandet. Jag skrev en krönika om Ghost förra veckan och önskade att de bara hade gjort en skiva och sen lagt ner (för att behålla mystiken). Men när Påven (det är inte så svårt att räkna ut att det är han som är intervjuad) pratar om hur bandet kommer utvecklas är det svårt att inte bli nyfiken. Nu har de bytt påve inför andra skivan, men längre fram kan det bli skiften "av historisk skepnad". "Det finns många religiösa eror", som han säger.
 
Artikeln innehåller beskrivingar av alla låtar på nya skivan med och längtan känns större än någonsin. Det blir inte april snart nog!
 
Rekommenderar att köpa tidningen för lite intressant Ghost-läsning.
 
Var en sväng på bokrean i dag med och slog bland annat till på Mattias Klings "You only live twice" om Europe, och Mick Walls biografi om Metallica. Egentligen är jag rätt trött på att läsa rockbiografier och köpte dem nog mest för författarnas skull. Har rätt höga förhoppningar om att Mattias Kling har tagit ett intressant grepp om Europe! Och Mick Wall blir man sällan (eller aldrig) besviken av.
 

Kommentarer

  • lars säger:

    Missade du denna?
    http://www.dn.se/dnbok/bokrecensioner/bengt-ohlsson-rekviem-for-john-cummings
    69 kr på rean

    Svar: Har redan läst den :)
    satanindistortion.blogg.se

    2013-02-27 | 09:14:34
  • Lars säger:

    Dåså!
    :-)

    2013-02-27 | 16:28:58

Kommentera inlägget här: