satanindistortion

Lördagsmusik

Kategori: Allmänt

 
 
Clutch - Earth Rocker, från kommande skivan med samma namn. Belönades med fyra plus av Mattias Kling på Aftonbladet, med kommentaren "inte bara en utmärkt skiva, utan därtill combons karriärbästa". 8/10 i senaste Close Up talar också sitt tydliga språk. Och med tanke på hur jävla bra den här låten är så går det inte annat än se fram mot skivsläppet den 19/3. BUHAHAHHAHAHAHA!
 
 
 
Kvelertak släpper Meir den 25/3. Osäker på om det är de själva som har släppt ut den här låten eller om den har läckt. Hur som helst låter "Trepan" jävligt bra och är snäppet hårdare än singeln "Braune brenn". Soundet känns igen från debuten, det är lika delar black metal, punk och rock'n'roll. Jag citerar en youtube-kommentar: "This is wierd as shit, but fucking awsome. Makes me feel like breaking stuff."
 
 
 
Svenska Terra Tenebrosa släppte sin andra skiva alldeles nyligen. Domedagsmusik minst sagt. Passar bra regniga dagar.
 
 
 
One of a kind av Nocturnal från Linköping. Videon har funnits ute ett tag men singeln släpptes häromdagen. Låter lika bra som bandets första singel "Until the morning light". Debutplattan kommer i maj. Om hela låter så här bra så kommer Nocturnal bli Linköpings nästa stoltheter efter Ghost.
 
 
 
Svenska New Keepers Of The Water Towers har precis släppt ny skiva, Cosmic child. De har jämförts en del med Mastodon och Opeth. Och det är inte utan att man drar paralleller till mastodonternas Crack the skye när man hör den här låten. 
 
 
 
Mer retro i Spiritual Beggars nya singel. Bredbent och snyggt! I mitten av april kommer skivan "Earth blues".
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: