satanindistortion

The Following

Kategori: Allmänt

 
Tittade på första avsnittet av nya amerikanska serien The Following. 
 
Kevin Bacon spelar en avdankad FBI-agent som kallas tillbaka till tjänst när en seriemördare han tog fast rymmer från fängelset. Seriemördaren - Joe Caroll - har ett antal personer som hjälper honom. En kult, eller vänner som han säger själv. Det är de som är The Following och det är det som är grejen med serien.
 
Jag gillar storyn och tyckte första avsnittet var riktigt bra. Problemet med första avsnittet är att Kevin Bacon inte är likeable någonstans. Jag avskyr karaktären, han verkar bara sur, tvär och jobbig. Inte heller någon annan karktär i serien verkar särskilt rolig.
 
Jag kommer i alla fall att fortsätta se serien och hoppas karaktärerna utvecklas åt det bättre.
 
På tal om seriemördare så sägs det nu att den kommande åttonde säsongen av Dexter ska bli den sista. Skönt! Inte för att det har blivit sämre, senaste säsongen var en av de bättre. Men en serie kan inte hålla hur länge som helst och det är nog dags att pensionera Dexter Morgan med en riktig dundersäsong som avslutning.
 
 
Frågan är hur det kommer att sluta. Bildspråket i den här promobilden - vitt och svart - skvallrar om död. Är det Dexter själv som kommer att dra sina sista andetag? Vi får se i sommar!
 
Slutligen: Bara några veckor kvar till säsongspremiären av Game of Thrones. Peppt!
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: