satanindistortion

Dödsfall i Springfield

Kategori: Allmänt

 
Simpsons-skaparna har hintat om att en figur kommer att dö i seriens 25:e säsong som går just nu. De enda ledtrådarna är att det är en framstående karaktär, och skådespelaren har vunnit en Emmy för rollen. Vem kan det vara? Ingen aning, men här kommer några gissningar:
 
Grandpa Simpson (Dan Castellaneta)
Lite uppenbart kanske, men Abe Simpson är ju gammal. En annan karaktär som skulle kunna dö av ålder och dålig hälsa är förstås Mr. Burns, men Harry Shearer som gör hans röst har inte vunnit någon Emmy.
 
Apu Nahasapeemapetilon (Hank Azaria)
Det har debatterats en del kring Apu i USA, det har förts fram åsikter om att figuren är stereotyp och rasistisk. Kan det vara så att Matt Groening och kompani väljer att ta bort Apu från serien för att stilla kritiken?
 
Sideshow Bob (Kelsey Grammer)
Kanske inte en framstående karaktär, men åtminstone återkommande och Kelsey Grammer har vunnit en Emmy för rollen. Att Sideshow Bobs kriminella karriär slutar med ett dödsfall vore kanske ingen högoddsare.
 
Edna Krabappel (Marcia Wallace)
Tar Barts upptåg slutligen knäcken på den kedjerökande och livströtta läraren? Mycket möjligt.
 
Chief Wiggum (Hank Azaria)
Tv-historiens mest inkompetenta polis hamnar slutligen i en situation han inte kommer ur med livet i behåll. Är det Snake Jailbird eller Fat Tony som delar ut dödsstöten?
 
Krusty the Clown (Dan Castellaneta)
Krustys osunda leverne har väl varit förmål för många avsnitt under seriens gång. Han fejkade sin egen död i ett avsnitt har jag för mig. Nu kanske den sista dagen är kommen, när Krusty tar en whisky för mycket.
 
Ja, your guess is as good as mine. Det viktiga är väl att det här gör Simpsons mer intressant än vad det har varit på många år, vilket man får anta var meningen med det här lilla avslöjandet. Tittarsiffrorna lär gå upp.
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: