satanindistortion

One more minute

Kategori: Allmänt

Nu har jag sökt några jobb i Göteborg. Det vore väl trevligt att hamna där!
 
Hardocore Superstar släppte en ny singel i dag, "One more minute".
 
 
Den känns lite... speciell. Med manskör i början och smått countryaktiga verser. Men visst, Moonchild var lät också skum första gångerna jag hörde den.
 
Om det är något HCSS kan så är det att skriva bra refränger och det har de lyckats med den här gången också. Samtidigt börjar man bli smått trött på bandets party-sleaze. Det har varit ganska tätt mellan skivsläppen de senaste åren. Skivorna har ju inte direkt några dåliga låtar, men wow-känslan infinner sig aldrig heller.
 
Jag är mer sugen på att höra något nytt från Crashdiet för tillfället!
 

Throw back thursday

Kategori: Allmänt

 
Torsdag kväll och här sitter jag och tittar på Iron Maidens En vivo-dvd och njuter av att ha två lediga dagar framför mig.
 
I morgon ska jag se den här på bio:
 
 
Det blir nog bra!
 
Topp tre nyheter i dag:
 
3. Prästen som varnar barn för att se julkalendern.
2. Ännu en SD-politiker som avgår.
1. Ghost och Johnossi kommer båda att spela nya låtar på P3 Guld-galan den 19 januari.
 
Ja Ghost's spelning i Linköping börjar närma sig, det ska bli så jävla gött att höra några nya låtar (som de bara måste spela!).
 
 
Slutligen: Den kanske bästa stunden på Iron Maidens Flight 666-dvd:
 

Atlas

Kategori: Allmänt

Fan vad skönt att det har kommit snö!
 
Efter att höstdepressionen nådde sitt klimax de senaste dagarna med regn, mörker och trötthet blev livet plötsligt lättare och ljusare.
 
Bra dag på jobbet i dag med, och imorgon blir det ännu bättre med pizzatorsdag och allt.
 
Har lyssnat igenom Parkway Drives nya platta i dag. Låter bra! Röj!
 

Schweiz

Kategori: Allmänt

Ni som postar den där "I samband med de nya Facebookriktlinjerna"-texten på eran facebookwall. Ni vet väl att en kattunge dör varje gång någon gör det?
 
I sommar ska jag till ett land jag inte har varit i förut! Det känns ju alltid som en liten vinst. Dubbel glädje är det med för det är i samband med en Maiden-konsert. Och landet är Schweiz, klockorna och chokladens land.
 
För att citera Denis Leary från "Lock n' Load", när han pratar om vad han skulle göra som president:
 
Today president Leary did his fuck-you-dance on the White House lawn, as usual. Then he told Switzerland to build a giant chocolate watch.
 
 
Anyway, sommarens Maiden-turné kommer alltså att se ut så här:
 
19 juni - Hamburg
22 juni - Zürich
10 juli - Malmö
13 juli - Stockholm
 
Det blir grejer det!

Famous People

Kategori: Allmänt

Ja man vet ju hur det är det där med barnskådisar. De ballar ur. Berömmelsen stiger dem åt huvudet. 

Det börjar bra, med ett sött litet barn som är lite rolig på vita duken eller i en tv-serie och blir hyllad till skyarna.

Och barnet lär sig att det kan få vad den vill och hur mycket den vill. Och när man är liten så är det kanske godis eller leksaker. Men när det där barnet så sakteliga blir äldre så är det andra saker som plötsligt blir lättillgängliga. Knark och alkohol.

Men sen kommer det värsta, och det är när berömmelsen börjar avta. När telefonen inte ringer längre och ingen på gatan stannar och frågar efter autograf. När adrenalinet och endorfinerna som kändisskapet de här personerna har präntat in i sitt DNA inte finns längre. Då tappar de det fullständigt.

Det finns några exempel. Macaley Culkin, Lindsey Lohan, Drew Barrymore och Olsen-tvillingarna.

Det finns också några bra exempel förstås, ta tillexempel huvudrollstrion i Harry Potter-filmerna, som inte har skapat några skandaler än så länge.

Och jag satt faktiskt häromdagen och tittade på ”2 ½ Men”, ett gammalt avsnitt där Jake fortfarande är liten (och inte ligger i lumpen som han verkar göra i de senaste avsnitten). Och jag tänkte för mig själv: Jag hoppas verkligen att det går bra för den där ungen!

Jag fick svar på tal i dag.

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/tv/article15838880.ab 

Han har blivit en religiös dåre. Han uppmanar folk att inte titta på programmet han tjänar 2.5 miljoner kronor per avsnitt på att medverka i, för att den inte är gudfruktig. Den är en del av fiendens plan. Och tv-tittande är inte bra för dig.

Angus T Jones, vad hände?

Riff-Ralf

Kategori: Allmänt

R

Då var det klart att Ralf Gyllenhammar ska vara med i Melodifestivalen. I rosa kostym och allt.

Och varför i helvete lägger jag ner så mycket energi på att bli irriterad på det här? Jag skiter väl i det egentligen, han får göra som han vill. Om han vill förnedra sig genom att vara med i skiten får han väl göra det. Jag hade ändå tappat hoppet om att Mustasch kommer att göra en bra skiva igen 

Men det är ju lite synd, det är det. Det var nog så illa att Nicke Borg var med. Han som en gång i tiden stod på scenen i skinnjacka, full med tatueringar och hög på kokain och levererade odödliga rocklåtar. Att se honom i Melodifestivalen var ju inte roligt.

Och Ralf är ju ändå Ralf. Han var ju stenhård en gång i tiden. Okej, han har varit med i Doobidoo och sådär, så man kanske fattade att det var på gång. Men han fick ju lite uppsving när han på fyllan skällde ut Jonas ”Heavy” Stentäpp för hans sunkiga intervjuteknik.

Men nej, här kommer nådastöten en måndag i november. Jag ska inte vara sådär tråkig och säga att jag aldrig mer kommer att lyssna på Mustasch, det kommer jag ju göra precis som att jag kommer att fortsätta lyssna på Backyard Babies.

Men det är förbannat tråkigt, det är det.

There's no antidote

Kategori: Allmänt

Avrundar söndagen med lite jobbsökande och en julöl till det. Pistonheads. Ganska god.
 
Tills jag kommer på något mer betydelsefullt att skriva kan ni kollla på det här klippet. (0:53!)
 
 

Swedish House Mafia

Kategori: Allmänt

Riktigt grym kväll i går! 
 
Swedish House Mafia levde upp till förväntningarna, vilken jävla fet konsert! Grymt ljud, grym ljusshow och ordentligt med röj i publiken. Länge höll de på med, strax över två timmar vilket kanske var i längsta laget, vi var alla jävligt slitna i kroppen efteråt. Men det är klart att de inte sparar på krutet. Antidote var kvällens bästa stund, och inledande Greyhound var inte fy skam heller.
 
Vad gäller Friends Arena tycker jag det är en riktigt bra konsertlokal, ser fram mot Maiden där i sommar! Framför allt är jag impad av hur välorganiserat allt verkade vara, det tog till exempel typ 10-15 minuter att hämta ut jackorna efteråt. Det är mer kaos när man ska göra det på Konsert och Kongress i Linköping...
 
Och som en bonus på en bra konsertkväll träffade jag trummisen i Graveyard vid hotellfrukosten i dag, de spelade på Debaser i går. Spelningen var "fin som snus" enligt honom. No doubt!
 

SHM

Kategori: Allmänt

Sitter och följer SHM i Friends på aftonbladet.se. Fan va fett det ser ut! 
 
Sjukt peppad på morgondagen. Har bokat bord på restaurang med. Kommer bli en FET fredag!
 

Rihanna

Kategori: Allmänt

 
FAN vad trött jag blir när jag läser om Rihannas jävla fasoner.
 
När hon spelade på Berns i fredags var hon tre timmar sen. Tre! Jag hoppades att det bara var Axl Rose som ägnade sig åt sådant, men tyvärr, det finns fler. Det är så jävla respektlöst mot sina fans att låta dem stå och vänta.
 
Markus Larsson på Aftonbladet fick en glimt av setlisten från scengolvet på Berns också. Där stod det "STOCKHOLM", understruket, inringat och försett med pilar. Hårt turnérande musiker som glömmer var de befinner sig är inget nytt, men jag får ändå rysningar när tänker på det.
 
Nu har hon också gått ut och bett om ursäkt för att hon i princip inte visade sig för de runt 250 (!) journalister hon hade mig sig på planet under sjudagarsturnén. "Jag vet att ni inte fick så mycket smuts. Men jag var tvungen att sköta mig. Jag lät ändå som skit”, säger hon.
 
Jag vill inte säga att hon är en diva, för det ordet känns ändå positiv i någon bemärkelse. Jag skulle snarare säga att hon är jävligt arrogant och, som sagt, respektlös mot sina fans.
 
Jag hoppas att det kommer en backlash och att hon får uppleva uttrycket crash and burn.
 

Live!

Kategori: Allmänt

 
Va på Bengans i dag och köpte lite ny musik.
 
Thåströms live-projekt "Som jordgubbarna smakade..." där man får en dvd med konserten plus en cd med några av låtarna. Och så köpte jag dubbelvinylen med där man får hela konserten förutom en låt (platsbrist?).
 
Och skivan till höger är Khomas "All erodes" med nygammalt material. Det är låtar som blivit över från de tidigare skivinspelningarna. Plattan släpps inte digitalt och vinylen är limiterad till 500 ex (den finns på cd också, 1000 ex). Något av en raritet alltså!
 
Sitter och lyssnar på den nu och den låter oförskämt bra, förstås.
 
I morgon blir det vad man skulle kunna kalla en live-dvd-dubbelmacka hos Joseph. Dels Thåström, dels Led Led Zeppelins nya live-film från återföreningen. Blir fint som snus!
 
För övrigt har jag suttit och sjungit på "Strövtåg i hembygden" för mig själv hela dagen. Det trodde man ju inte, att man skulle sitta och recitera Fröding hösten 2012!
 

Jenny Strömstedt

Kategori: Allmänt

Sitter och kollar på Jenny Strömstedt på TV4.
 
En av gästerna är syster till den 19-åriga tjejen som mördades av deras egen bror.
 
Hennes syster är alltså död. Rättegången ska snart börja och hon ska vittna mot sin egen bror. SUPERTUNGT INNEHÅLL.
 
En annan gäst är Amanda Jensen som precis har släppt sin nya platta och är där för att promota den. SUPERLÄTT INNEHÅLL.
 
I inledningen får tittaren höra ungefär det här samtalet:
 
- Jag tycker det är viktigt att lyfta fram problemet som är hedersvåld.
- Är det jobbigt att prata om det här?
- Ja det är det.
 
30 sekunder senare
 
- Amanda Jensen, vad får dig att skratta?
- Öhh... ...djur som pratar...
- Haha, ja det tycker jag också är roligt, det brukar jag kolla på på internet.
 
Det är som de krystade övergångarna i Nyhetsmorgon upphöjt till hundra. Visst är det bra med ett brett tv-program som tar upp olika saker, men lite jävla innehållstänk får man väl ändå ha? Ska det vara tungt eller lätt innehåll? Hedersvåldsinnehållet hade kanske passat bättre i SVT's Debatt.
 
Några minuter senare pratar Bert Karlsson och Mona Sahlin om SAS situation, och plötsligt frågar Jenny Strömstedt vad Amanda Jensen tycker om SAS-vd'ns lön. Det är ju som gjort för att Amanda sak göra bort sig! Hon är inte där för att kommentera SAS och har ingen skyldighet att vara insatt i det.
 
Är det ett intervjuprogram eller ett debattprogram? Om det är ett intervjuprogram, varför sitter alla i samma rum? Är det en sämre version av Skavlan? Om det är ett debattprogram, varför är det kändisar och inte insatta personer som är där?
 
Den här osäkerheten gör mig galen. TYDLIGHET TACK!
 

Tweed

Kategori: Allmänt

Hörlurar i Tweed från Urbanears.
 
Kan man annat än älska den idén?

Like a boss

Kategori: Allmänt

Vaknade till att Melodifestivalen presenterade artisterna i de första två deltävlingarna. Och vem hittar vi i andra heatet om inte Joacim Cans! 
 
Jag är inget fan av Hammerfall och han får naturligtvis göra som han vill. Men den där omslagsartikeln i Sweden Rock Magazine för några år sedan där rubriken var "Håll käften" och hela artikeln gick ut på att bandet var trötta på att få massa skit från folk som inte tycker de är "true" nog. 
 
Ja, jag bara kommer att tänka på den. Det är allt jag säger.
 
 
Såg två bra grejer på svtplay igår som jag vill tipsa om!
 
1. Boss.

En dramaserie med Kelsey Grammer som spelar Chicagos borgmästare. Drama, sexig politik och kvickt manus. Lite snabb och svårföljd story i första avsnittet, det blir förhoppningsvis bättre.
 
 
2. Strippan
 
Dokumentär om en svensk tjej som började dansa när hon var liten och verkade ha en bra framtid utstakad för sig när hon kom in på en dansskola i New York. Men när hon var 17 träffade hon en kille som var mormon och blev gravid. Abort var det inte tal om utan det blev barn och giftemål. Dansskolan var bara att glömma, och snart fick hon två barn till.
 
När filmteamet träffar henne jobbar hon som strippa och har två barn till med sin nya man. Hennes tre första barn har hon ingen kontakt med.
 
En hemsk och tragisk dokumentär, men riktigt bra. Finns säkert på svtplay i en dryg månad till.
 

Göbbrock!

Kategori: Allmänt

 
Ja Graveyard var grymma som vanligt i går! Bra setlist, märktes dock att de nya låtarna inte togs emot riktigt lika väl som de från Hisingen Blues. Och så saknades Rikard Edlund rätt mycket, det blev inte riktigt lika mycket röj osm det brukar vara. Men Johan Grettve var bra som fan som stand in, han höll sig i bakgrunden men satte låtarna perfekt.
 
Tyvärr var inte publiken lika grym som bandet, i alla fall inte där jag stod. Ett litet tips: Om du är så packad att du inte vet vilket band som spelar, spiller öl omkring dig och slår dig själv i huvudet när du ska vifta med armen, då kan du gå från spelningen, gå hem och HÄNGA DIG! 
 
Much appriciated!
 
Graveyard: +++++ Publiken: -

Graveyard!

Kategori: Allmänt

Har flugit solo på redaktionen hela dagen och har fått ihop ett jävligt schysst jobb om avsaknaden av unga politiker. Läs och begrunda på måndag!

Nu är det så kallad helg, och det ser ut att bli en bra jävla helg om jag får säga det själv.

I kväll är det Graveyard på Dynamo i Norrköping. Femte gången jag ser dem. Första gången utan komplett orginaluppsättning däremot. Basisten Rikard Edlund har ju tagit ett break och någon (som jag inte riktigt vet vem det är) kör som ersättare under turnén. Hoppas det kommer vara lika bra som vanligt, de är vanligtvis ett sjukt tight liveband.

I morgon tar jag en sväng till Linköping på dagen och på kvällen ska jag till Norrköping och gå ut och äta med jobbet. Avtackning för Daniel som jobbade sin sista dag i går.

Så det blir nog en grym helg. Sen är det kanske en sliten Fredrik som jobbar på söndag. Vi får se.

Förresten jag måste tipsa om den här. Kanske den mest passande Hitler reacts-videon hittils:

 

#skäggtorsdag

Kategori: Allmänt

 
Nu är det strax över två månader sedan jag rakade skägget. Det behöver dock ansas lite. Klippas och jämas till. Men jag vet i fan, tänk om det blir lite lite fel någonstans. Då måste jag ju raka av hela skiten!
 

SD's bruna situation

Kategori: Allmänt

Ja hörni, SD's shitstorm i dag. Oj oj oj, det finns så mycket att säga.
 
Jag intervjuade Markus Wiechel, ordförande för SD i Norrköping om det i dag. Han är den som står på plats att ta över Erik Almqvists plats i riksdagen om han hoppar av. Det blev en hyfsad intervju som går att läsa i morgondagens tidning, men det mest intressanta var att han inte hade bemödat sig att se klippet. Och jag pratade med två av hans partikamrater i Norrköping innan, de hade inte heller sett det och visste inte ens vad jag pratade om. 
 
Visst, det var på förmiddagen men va fan. Borde det inte ligga i deras intresse att veta om att en av deras partitoppar sitter riktigt brunt till?
 
Och själva videon, ja vad ska man säga om den som inte är sagt. Vilka jävla idioter. Om du inte har sett den, gå in på expressen.se och gör det. 
 
Och det gör mig så förbannad att Almqvist står på presskonferensen och skyller på att han var full, han hade varit under press, han hade blvit hotad, han mådde dåligt. SOM OM HAN VAR NÅT JÄVLA OFFER!?
 
 
Sen måste jag kommentera det journalistiska arbetet. Jag har klagat en del på Expressen i mina dagar, det ska GUDARNA VETA. Men jag har fått mer resptekt för dem senaste tiden och med den här storyn så är det bara att ta av hatten och bocka och buga.
 
Det här är fan journalistik när den är som bäst! För det första är ju den stora frågan hur de har fått tag på filmen. Det lär ju vara någon ur partiet som har läckt den, men vem?
 
Och upplägget. Först går de ut med att de har vittnesuppgifter på att Almqvist ska ha sagt de här sakerna och filmar en intervju med honom där han blånekar. Och sen, dagen efter så bara PANG: videobevis. Helt underbart. Jag vill ju gärna tro att de har haft videon hela tiden och haft så jävla mycket is i magen att de lägger upp det såhär och väntar med att publicera den. Kanske, kanske inte.
 
Hursomhelst, KUDOS Expressen!
 

A hard day's work

Kategori: Allmänt

Sitter på jobbet och väntar på att gå till spårvagnen.
 
Idag har jag varit så jävla produktiv så jag har krystat ur mig en lång artikel om en tågolycka, två kortare artiklar, tre notiser och en krönika.
 
(Sambandet mellan faktorerna snabbhet/kvalitet har inget med saken att göra)
 
Jag antar att det är det som är så bra med det här jobbet, att alla dagar kan se olika ut.
 

NU...

Kategori: Allmänt

... har jag sökt ett jobb som jag förmodligen inte kommer att få men som vore ett riktigt jävla drömjobb! 
 
Håll tummarna!

Söker jobb

Kategori: Allmänt

Ska skriva det viktigaste brevet hittils i min karriär.
 
Ingen press då.

No regrets

Kategori: Allmänt

 
Har läst ut Ace Frehleys biografi No regrets.
 
En rockstjärnebiografi bland rockstjärnebiografier på många sätt. Man blir lite avmätt av alla droghistorier när man har läst samma skit i alla andra biografier.
 
En slacker som skiter i skolan, spelar gitarr/trummor istället, blir plötsligt osannolikt rik över en natt, får tillgång till all kokain i världen och gör dumma saker. Känns historien igen?
 
Och jag blir irriterad också. När Ace har krashat sin tredje bil, nästan dött på kuppen, tackar gud för turen i oturen och sen gör samma sak i nästa kapitel. Då tänker jag inte "fan va coolt!", snarare "Han är ju dum i huvudet på riktigt."
 
Då är boken ++. 
 
Men det är som tur är inte hela boken, det är förstås mycket behind-the-scenes-material om Kiss. Och då är boken som bäst. När man får reda på att Gene Simmons var en riktig slusk som hade flatlöss i tid och otid, och historien om när Ace fick nog och slog Tommy Thayer på käften.
 
Då är boken ++++. 
 
Mer sånt nästa gång tack!

IMORGON...

Kategori: Allmänt

... SLÄPPS BORN TO DIE - PARADISE EDITION!
 
 
Nio nya låtar! Eller ja, två av dem har redan släppts som singlar så sju nya låtar. GÖTT!
 
Ska skriva en krönika till fredagstidningen, måste komma på något bra. Idétorka just nu, men det är ju EN OCEAN av dagar kvar!
 

Musik

Kategori: Allmänt

Den enda spellista du behöer i höst: Depp
 
DÖD! DEPP! BLOD! TÅRAR!
 
 

Hästbandet

Kategori: Allmänt

Ledig fredag = jobbsökande. Har skickat iväg mail till en buttload stockholmsmedier, ska maila några ytterligare senare i dag. Eller i morgon.
 
Nu ska jag ta en promenad och lyssna på Filip och Fredriks nya pod. Och Alex och Sigges kommer ju idag med! Tycker det är fantastiskt att de har bytt till fredagar. F&F's pod kom ju på fredagar till att börja med, och det blev liksom någon speciell fredagsstämning när man gick från skolan, lyssnade på podcasten och såg fram mot helgen.
 
Försöker lyssna in mig på Band of Horses med. Har en kollega som ska se dem i kväll, och jag vet för övrigt många som gillar dem. Jag har aldrig fastnat för dem, men det kanske är dags nu. Det vore ju så jävla typiskt mig om jag började digga dem stenhårt typ i morgon och får vänta några år innan jag kan se dem live.
 
Aja.
 

Greveholm

Kategori: Allmänt

 
 
En liten förhandstitt på årets julkalender, uppföljaren till Mysteriet på Greveholm.
 
Det kan ju bara inte slå orginalet, men det har ju inte med produktionen att göra. Nostalgikänslorna till den första kalendern gör att det inte spelar någon roll hur bra den här är.
 
Förra årets kalender, Tjuvarnas jul, var ju bästa på hur länge som helst. Ska SVT slå huvudet på spiken två år i rad?
 

Blackhawk

Kategori: Allmänt

Var ute på Malmen i dag på en presentation av en kommande helikopterövning och en liten titt på försvarets nya Blackhawk-helikopter (även kallad Helikopter 16).
 
Efter att ha bekantat mig med termer som "tacical medvac" och "minsta operativa enhet" kan jag bara konstatera att det är jävligt surt att inte ha gjort lumpen. Det verkar rikitgt spännande! Och efter att ha pratat med en kollega som jobbade med militär underättelsetjänst blir det bara ännu värre, där kan man snacka om spännande jobb!
 
 

Obama 2012

Kategori: Allmänt

Nä det blev inte mycket till valvaka i natt. Jag la mig i sängen och kollade lite fram till halv ett eller så och sov till sju. 
 
Men av det jag såg så tyckte jag att fyrans bevakning var snäppet vassare, mest för att den visuellt var lite roligare. Ett minus var Anders Kraft som verkar lika borttappad i varje sändning han är med i. Men ett stort plus var Marcus Oscarsson, statsvetaren som med sin fantastiska dialekt fick det komplicerade valsystemet att låta som en spännande thriller.
 
"Klockan ett stänger vallokalerna i Virginia, DÅ, blir det åka av!"
 
Anyway, skönt att Obama vann. 
 
Vi firar med lite schyssa valrelaterade memes:
 

Three is a crowd

Kategori: Allmänt

 
Obama, Bossen och Jay-Z. Det är ju ett samtal man skulle vilja höra!

21 century digital boy

Kategori: Allmänt

 
 
Ja men det här är väl det roligaste som går på tv just nu! Bättre än Solsidan.
 
Bara att ha Bad Religion som musik, där är ju hälften vunnet. Tofflorna, porslinselefanten, grannen, karatesparken och slutligen den nonchalanta men ändå sjukt manliga öppningen av laptopen.
 
Kungen på tv just nu!

Måndag förmiddag...

Kategori: Allmänt

Gick upp i svinottan i morse. Hungrig pga inte ätit en ordentlig måltid sedan tre i går. Hade ingen frukost hemma. Orkade inte stanna och köpa något på vägen, och ville för övrigt inte sponsra Pressbyrån med 40 spänn för en torr ostmacka.
 
Kommer till jobbet och börjar dagen med en slät kopp kaffe på fastande mage. Börjar känna redan där att det kanske inte är det bästa jag har gjort. Muller från magregionen.
 
Sticker senare på förmiddagen ut och träffar en intervjuperson på ett café. Köper därmed en kopp kaffe till och suger i mig. Darrande händer nu, svårt att anteckna. Lätta svettningar i pannan och smått illamående.
 
Sticker till donken direkt efter intervjun och tar tidig lunch. KASTAR i mig en Big Mac och compani plus en extra cheese alldeles för fort. Mätt nu, nästan för mätt egentligen.
 
Promenerar tillbaka till jobbet. Planar ut. Nu mår jag bra igen.
 
Bara att ta tag i eftermiddagen då!
 
Ska förresten titta på en lägenhet i Linköping i kväll. Det blir SPÄNNANDE minsann! Kanske blir en flytt inom kort.
 
Och just det, köpte en biljett till Lana Del Rey också. Listan utökas:
 
Graveyard, 16/11, Norrköping
Swedish House Mafia, 23/11, Stockholm
Ghost, 15/12, Linköping
Lana Del Rey, 8/4, Stockholm
Eddie Izzard, 9/4, Linköping
Iron Maiden, 19/6, Hamburg
Iron Maiden, 10/7, Malmö
Iron Maiden, 13/7, Stockholm
 
Mycket framöver!

#Sandy

Kategori: Allmänt

 
Beundrar New York Magazines fantastiska nya omslag.
 
Såhär ska en ettabild se ut! Jävlarimig.
 
I morgon ska jag intervjua Mathias Sundin, expert på amerikansk politik (allegedly), om valet i USA. Det ska bli riktigt intressant. Och så ska jag boka biljett till Lana Del Rey också.
 
HÄÄJ!

Palme

Kategori: Allmänt

 
Ja filmen om Palme var ju FÖRBANNAT bra måste jag säga! En av de bästa dokumentärerna jag har sett.
 
Det är dels ett mycket bra porträtt över personen Olof Palme. Men filmen är också ett jävligt härligt dokument över sveriges moderna historia. Från Tage Erlanders trygga 40-tal fram till ett kallt och kargt sverige i början av 90-talet.
 
En fantastisk dokumentär som jag rekommenderar alla att se!
 
Och det påminner mig om att jag måste se Call girl när den kommer, den är ju åtminståne relaterad till Olof Palmes tid som stadsminister.
 
 

Fredag

Kategori: Allmänt

Nu har jag skickat iväg ett gäng jobbansökningar. Bara att luta sig tillbaka och hoppas på att det kommer något erbjudande. Har inga planer på att gå arbetslös efter nyår!
 
I eftermiddag ska jag in till Linköping och kolla på den här:
 
 
Ja SOM den har hyllats i media, på jobbet, i podcasts. Får väl se om den är sönderhypad, men jag tror den kommer vara riktigt bra. 
 
Jag vet ju ganska mycket om mordet men i princip inget om hans liv och politik, och det är ju PRECIS det som filmen handlar om. Så det blir nog en trevlig eftermiddag på bion!

Skäggtorsdag

Kategori: Allmänt

 
Arbetsveckan avslutad. Två dagars ledigt innan nästa börjar.
 
I morgon ska jag ta tag i lite arbetssökande och annat. 
 
HÄÄÄJ!