satanindistortion

Undantagstillstånd

Kategori: Allmänt

Det är en sån där dag i dag när hela Sverige ligger inpackat som i en filt. Det är som att det råder något slags undantagstillstånd när varken tåg eller flyg går som de ska. Och det är ju inte bra att folk skadas och till och med dör i trafiken, men jag måste ändå säga att det blir någon slags härlig gemenskap. Alla har liksom samma problem.
 
"Alla ska ha det lika jävligt", som Euronymous sa...
 
 
I Extra i morgon: reportage från en bärgare i Östergötland som hade fullt upp i dag. En idé som Aftonbladet tog ett steg längre under kvällen med live-tv från en bärgare i Stockholms innerstad. "Häng med bärgar-robban".
 
 
Det är så bra och dåligt på samma gång. Klockren liverapportering men det är ju liksom så mycket dödtid. I typ en timma höll de på med nån kvinna som hade fastnat med sin bil ett kvarter från sitt garage. Det roligaste blir ju när det inte händer nåt spännande och reportern måste fylla tiden med något. Kallprat med en intervjuperson. En intervjuperson som ställer frågor tillbaka. Det klockrenaste var ändå när kameramannen stannade till för att fixa vitbalansen. Där snackar vi INNEHÅLL. Bra blev det inte heller, alldeles för grönt.
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: