satanindistortion

Skägg!

Kategori: Allmänt

 
Ikväll har jag varit på releasefest för Skäggboken. Det var en trevlig tillställning, även om jag bara var där någon timme eftersom jag var själv. Det blev i alla fall en öl och så lyssnade jag på författarna som pratade lite om boken. De intervjuade även Leif Pagrotsky som var där och minglade (han är även med i boken). Han berättade bland annat att Göran Persson var "lite grinig" angående hans skägg när han var statsminister.
 
Det fanns i alla fall en hel del snygga skägg att inspireras av där, och för att fortsätta lite på samma tema kommer här en liten lista på några av de snyggaste skäggen inom hårdrocksscenen:
 
 
Johan Hegg - Amon Amarth
Amon Amarths frontman har inte bara ett efternamn som rimmar på skägg - han har också just ett skägg som passar perfekt till bandets vikingametal.
 
John Campbell - Lamb of god
John Campbell kan lätt misstas för en gammal gubbe med det där silvergråa skägget. Men nej, han är en 40-årig metalbasist med ett awsome helskägg.
 
Kirk Winstein - Crowbar, Down, Kingdom of Sorrow
Kombinationen rakat huvud och helskägg är inte helt lätt att lyckas med. Kirk bär upp stilen med värdighet.
 
 
Robb Flynn - Machine Head
Det där långa håret och helskägget, alltihopa kolsvart. Damn, det är snyggt! Thrash metals pretty boy.
 
Tom Araya - Slayer
Tom har väl alltid sportat något slags skägg, oftast nån variant av pipskägget. Men det här helskägget ser bokstavligt talat ut att inte gå av för hackor.
 
Troy Sanders - Mastodon
Yvigt hår och yvigt skägg. Passar en man som sjunger om kapten Ahab, Cysquatch och själsliga resor genom etern.
 
And the worst...
 
Scott Ian - Anthrax
Det där skägget är väl tveksamt till att börja med, den röda färgen är pricken över i. Tur att Scott väger upp skäggfadäsen med bra gitarrspelande.
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: