satanindistortion

Nytt från LDR tack!

Kategori: Musik

Den perfekta höstkvällen? Såhär: mörkret faller på, regnet smattrar mot fönstren och Lana Del Rey från högtalarna.
 
Satan vad bra den självbetitlade skivan är, särskilt tillsammans med EP'n Paradise som kom i början av året. Totalt 23 låtar som varierar mellan bra och genialiska. Young and beautiful som spelades in till filmen The Great Gatsby är inte dålig heller.
 
Men nu börjar det bli dags för en ny skiva. I en intervju nyligen pratade Lana om att hon inte vet hur den ska bli och när den kommer:
 
"When people ask me about it, I just have to be honest, I really don't know. I don't want to say, 'Yeah, definitely, the next one's better than this one,' because I don't really hear a next one. My muse is very fickle. She only comes to me sometimes, which is annoying."

I vilket fall som helst har hon garanterat material på gång. Tidigare under året har det läckt ut en hel del låtar, bland annat de nedanstående. Även om det hörs att det inte är helt färdiga låtar utan mer åt demohållet (förutom Queen of disaster) så är det grymma låtar allihop. Särskilt Angels forever och Black beauty. Dessutom finns flera låtar som har läckt, bland andra True love on the side som låter helt annorlunda mot det tidigare materialet. Det är absolut inte dåligt, men ett mycket modernare sound med rockinfluenser.
 
I citatet ovan verkar hon klaga på att inspirationen kommer för sällan, men jag ser inte riktigt problemet. På Lana Del Rey: Paradise edition var det sammanlagt material nog för åtminstone två skivor och nu har det läckt material som skulle räcka till en tredje.
 
Men, den som väntar på något gott... Jag tvekar inte på att Lana Del Reys tredje skiva (ja, hon släppte en skiva innan den självbetitlade) kommer att vara värd väntan!
 
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: