satanindistortion

LDR

Kategori: Allmänt

 
WOHO! Lana Del Rey kommer till Sverige!
 
Hon spelar i Annexet den 8 april. Ett måste att se!

A disturbance in the force

Kategori: Allmänt

 
Disney har alltså köpt upp Lucasfilm och planerat att släppa nya filmer med start 2015.
 
Snälla George Lucas, SLUTA PISSA PÅ DET SOM EN GÅNG VAR EN BRA FILMSERIE!!!
 
Låt liket vara! Sluta sparka på den som ligger!
 

Ride

Kategori: Allmänt

I natt blev det vintertid och mörkret sänker sig snabbare än någonsin över landet mellanmjölk. "Winter is coming" som Ned Stark hade sagt. 
 
Men en sak kan man glädja sig med. En del skivor passar helt enkelt bättre på hösten och vintern när det är mörkt och kallt ute. Thåströms senaste, Beväpna dig med vingar, till exempel. Den har inte direkt gått varm under sommaren men så fort det blir mörkt och jävligt känns det helt rätt att dra på St: Anna katedral.

Ghosts Opus Eponymous är ett annat exempel. Djävulsdyrkan passar bättre i november än juli.
 
TIll viss del kanske det handlar om när skivan kom och den relation man har till när man upptäckte den, men viss musik passar bättre till en viss sinnesstämmning.
 
På tal om Thåström kommer hans nya live-dvd i slutet av November och det ska bli jävligt kul att se. Och höra. Den stora behållningen är väl att det följer med en liveskiva. Äntligen en bra inspelning av den FETA liveversionen av Du ska va president. Och en massa annat bra förstås.
 
 
Lana del Rey släpper nytt snart med. Eller ja, det är en ny version av Born to die, med en extra skiva med nio nya låtar. Jag fattar inte varför hon inte bara släpper den som en helt ny skiva (nio låtar är ju den optimala skivlängden). Jag menar Born to die innehåller redan 15 låtar, varför förlänga den med nio låtar till?
 
Konstigt, MEN det ska bli kul att höra de nya låtarna.
 
 
Och förresten kolla på tiominutersvideon till Ride. Den är cool:
 
 

Lights out

Kategori: Allmänt

 
Nu har jag lyssnat tillräckligt mycket på Graveyards nya för att kunna göra ett utlåtande. 
 
RIsken var ju att man skulle bli besviken efter Hisingen blues som är en fempoängare rakt igenom. Men icke, det här är mer av samma underbara vara.
 
Skillnaden mot Hisingen blues är väl att det här är mer ruffigt. Där föregångaren var mer detaljerat, finputsat låtskrivande är det här mer raka rockstänkare. Och rent textmässigt är det också en del skillnad, det här är en arg skiva där politik spelar huvudrollen ("the unholy alliance" någon?).
 
Det är nio låtar som man skulle kunna dela upp i tre trilogier där varje del har två snabba låtar och en mer långsam och finstämd. 
 
Det börjar med An industry of murder, Slow motion countdown och Seven seven. Alla tre fantastiska låtar. Introt lägger ribban högt och An industry... fortsätter i stor stil. Slow motion... är den mest finstämda stunden på plattan och Seven seven är en ilsken två-och-en-halvminutare som sitter som en känga i skrevet.
 
The suits, the law and the uniform, Endless nigh och Hard times lovin' utgör mitten och är den lite svagare delen av skivan (det är relativt förstås).
 
Som avslutning kommer Goliath, Fool in the end och 20/20 (tunnel vision). Singeln Goliath har växt riktigt mycket och jag tror den kommer bli grym när den får lite extra skjuts live. Fool in the end har kanske plattans snyggaste gitarrmelodi och 20/20 är en bra avslutning. Joakim Nilssons rimmande i takt till melodin är klockrent.
 
Den här plattan infriar alla förväntningar och det är skönt att höra. Samtidigt undrar man ju: hur bra kan ett band vara på att skriva låtar? När tar inspiratationen slut? När ska Graveyard skriva en dålig låt?
 
Aldrig, verkar det som nu!

Let the sky fall

Kategori: Allmänt

 
Såg Skyfall i går, och jävlar i min låda va bra den var. En stort steg fram från Quantum of solace som minst sagt kändes fisljummen...
 
Den största behållningen med Skyfall var i alla fall Javier Bardem. Han gör den bästa bondskurken efter Goldfinger. Gentlemannaaktig men ändå lika obehaglig som Heath Ledgers Jokern och fullständigt livsfarlig. Och som pricken över i har han en fysisk missbildning som gör karaktären till fem poäng av fem möjliga.
 
 
Det är ju jävligt svårt att sätta full pott på en film, men om vi säger så här: Gäller det bara Bondfilmer så är den 5/5, i relation till alla andra filmer 4/5.
 
Något annat jag såg jag häromdagen var en trailer till nyinspelningen av Carrie:
 
 
Carie är den enda film som verkligen, på riktigt, helt allvarlig SKRÄMT SKITEN ur mig. Jag såg den någon sommar när jag var mindre, SVT körde nån special med skräckfilmer varje natt under några veckor en sommar. Och jag som hade sommarlov satt uppe och kollade på en hel del av dem.
 
Men efter Carrie kunde jag inte sova. Alltså det är ju något man kan säga sådär, att en film va så läskig att man knappt kunde sova efteråt. Men jag kunde verkligen INTE sova efter att ha sett Carrie. Jag låg bara och sneglade mot dörren till mitt rum och det enda jag såg framför mig var Carrie, dränkt i blod. Och scenerna i slutet när hela huset håller på att rasa ner i marken och hennes psykotiskt kristna mamma desperat försöker klamra sig fast var som fastbrända på näthinnan.
 
Jag har inte sett filmen sen dess. Inte för att jag är rädd för att se den, mest för att jag tror att det kommer förstöra minnet av den. Typ "jamen det här va ju inte läskigt, varför var jag så rädd för den här?". Och det skulle bara vara tråkigt.
 
Men jag får väl ta och se nyinspelningen i alla fall. Man ser ju inte så mycket i den här trailern men det verkar lovande, och Chloe Grace Mortez var ju grym i Let the right one in.
 
Så bring it, Carrie!

Hifi

Kategori: Allmänt

Har börjat botanisera i den djungel som är högtalarsystem.
 
Det får mig att inse att jag är den typen av person som vill säga vad jag vill ha till någon annan som sedan får fixa allt.
 
Tur att farsan är bra på sånt här. (Vad fan är skillnaden mellan en förstärkare och receiver till att börja med?)

Rune

Kategori: Allmänt

 
Själv tycker han att det var okej för att det var en "kul melodi som var populär på femtiotalet". Han tycker också att de som vill säga "neger" ska få göra det. Och han försvarar också sitt låtval med att han la in en brasklapp först när han varnade om att det förekom "fördomar" i låten.
 
Men nej, Rune. Det är INTE okej.
 
Alltså hur kan man vara så jävla dum att man går upp på en scen och sjunger "neger" PRECIS när stormen kring Bosse Hansson har lagt sig? Som politiker dessutom!
 
Helt jävla sanslöst.

Plåtar

Kategori: Allmänt

Mycket att göra i morgon!
 
Ska boka biljetter till Ghost i Linköping. Sen ska jag boka biljett till Iron Maiden i Malmö. Sen ska jag till Linköping och hämta biljetterna till Ghost, Iron Maiden i Stockholm och Iron Maiden i Malmö. Sen ska jag jobba. Sen ska jag hem och då ligger förhoppningsvis biljetten till Iron Maiden i Hamburg i brevinkastet.
 
Och just det, Graveyards nya platta släpps i morgon också. Först fick jag ett mail med en bekräftelse att den var packad och skickad. Sen fick jag ett mail om att hela släppet var uppskjutet till fredag för att skivbolaget inte hade levererat skivorna. Vad ska man tro?
 
Nu ska jag lägga mig i bingen och kolla på Apples keynote från tidigare i dag. Den bjöd ju på både högt och lågt. Nya Macbooken med 13" retinaskärm är "VILL HA". Men iPad mini? What's the point? Det kanske jag fattar när jag har sett Phil Schiller presentera den...
 

Bitchkram

Kategori: Allmänt

Var på bio och såg Bitchkram. 
 
Den var riktigt bra! 
  • Skönt med en film där man känner igen på sin höjd ett par skådespelare. Bra skådespeleri överlag.
  • Jag älskar chefredaktören på tidningen. En perfekt karikatyr av mediestockholmaren som har råkat hamna på en liten lokalblaska.
  • Riktigt grymt soundtrack, musiken lyfter filmen ytterligare ett snäpp.
Annars satte väl Fredrik Strage huvudet på spiken i sin recension i DN (som tyvärr inte finns på nätet. Aja, en trea fick den i alla fall).
 

Raubtier @ L'Orient, Linköping

Kategori: Allmänt

Det är en i det närmsta full lokal som väntar Haparandas hjältar när de kliver på scenen vid midnatt. Och det är en blandad skara folk, allt från stekarfrisyrer till skogshuggarskägg och längst fram – ett gäng gotare. Vad de här lackbeklädda figurerna ser i Raubtiers musik vet jag inte, i vilket fall som helst kan man konstatera att bandet tilltalar många.

Sin vana trogen inleder de med Det finns bara krig, och rusar sen vidare in i Sveriges elit. Det blir mest material från de två första plattorna, men de nya låtarna får ett lika varmt mottagande.

Tyvärr är L'Orient ingen bra konsertlokal. Scenen är så låg så står man inte längst fram är det svårt att se bandet, och ljudet är inte heller optimalt. Det blir lite paradoxalt med Raubtiers maffiga musik kontra en liten intim klubblokal. När jag såg norrlänningarna på en festivalscen för några år sedan blev inramningen något häftigare.
Men det blir ös så det heter duga i den svettiga lokalen. Publiken är med från första sekund. Det blir allsång i varje refräng, det hoppas och vevas med armarna i luften och i avslutande Låt napalmen regna ner är i princip hela publiken en enda stor moshpit.

Även om ljudbilden är något fattig framförs låtarna klanderfritt. Och när konsertlokalens ägare kommer ner till publiken, lägger armen om en besökare och hoppar med i Världsherravälde, då är det ingen tvekan om att det är Raubtiers kväll.
 

Intervju: Per Hulkoff från Raubtier

Kategori: Allmänt

Raubtier är mitt inne i en hektisk turnéperiod. Men för bandets frontman Per Hulkoff är det inga problem att hitta motivationen.

- Det är ganska enkelt om man jämför med det andra alternativet.

 

Att jobba som skogshuggare eller tar värvning igen är inget som lockar norrlänningen. Det verkar han inte behöva heller, sedan Raubtier släppte sin första skiva, Det finns bara krig, 2009 har de hunnit med två skivor till och otaliga spelningar runt om i landet.

- Det är hektiska tider, vi väljer att jobba hårt med det här, säger Per.

 

Livet på vägarna passar honom, medan det är värre för andra. Bandet har haft en rejäl omsättning när det gäller basister, en ny för varje skiva.

- Det ställer en del krav att nöta på vägen, men får offra det vardagliga och bekvämligheterna. När Gustaf (Hjorde) lämnade så var det för att han satte sitt civila liv och tryggheten först.

Nu är det Jonas Kjellgren, även i Scar Symmetry, som trakterar basen.

- Det funkar bra med Jonas, han har turnerat länge och har professionalismen och rutinen. Vi slipper en massa onödiga problem, säger Per.

 

Även om Raubtier har spelat mest i Sverige har det blivit en del spelningar runt om i Skandinavien, både som förband och som huvudakt. Mottagandet har varit bra.

- Vi har släppt skivorna utanför Sverige först nu, så det har varit genom hörsägen de har hört talas om Raubtier. Men det har gått bra.

Fler spelningar i utlandet är under diskussion, men några engelska texter blir det inte.

- Det finns ett bonusspår till Det finns bara krig på engelska, men det var mest en kul grej. Våra texter är inte lämpade för engelska utan gör sig bästa på svenska, säger Per.

 

Engelska texter gäller däremot i sidoprojektet Bourbon Boys. Countrybandet består av Raubtier plus Kenneth Seil från Scar Symmetry, och under våren ska de ut och spela.

- Det känns jävligt bra, det är ett helt eget kapitel. Bourbon Boys kommer bli mer internationellt under våren med spelningar utomlands, samtidigt som Raubtier också kommer vara aktiva.

 

Raubtier jämförs ofta med Rammstein. Raubtier har dock en något mer sparsmakad scenshow än tyskarna. Det är inte något som kommer att ändras i första taget.

- Du menar pyroteknik och drakar i 3D?, säger Per med ett leende.

- Vi har diskuterat det många gånger. Men vi vill inte bli en rullande teater. I den musiken som jag växte upp med så pluggade man in gitarren i en förstärkare och bara spelade. Jag stänger inga dörrar, men jag öppnar inga heller om jag säger så.

 

Och vad får publiken på en Raubtierkonsert den här hösten?

- De som har sett oss förr vet vad de får, bara lite mer, lite högre och lite bättre. Och de som inte har sett oss bör av ren samhällsorientering se till att göra det, avslutar Per.

 

 

Om dubbelmordet

Kategori: Allmänt

Åtta år sedan dubbelmordet i Linköping i dag, och fortfarande ingen hittad mördare.
 
Hanne Kjöller skrev en ledare i DN i dag om hur synd det var om hennes kompis som blev kallad till förhör och dna-topsning (han bodde i närheten av mordplatsen). Sverige är tydligen ett storebror-samhälle som låter polisen ta dna-prover på hederligt folk.
 
Jävligt märklig åsikt tycker jag.
 
Jag funderade lite på det där med att hitta mördaren också. Det ger ju onekligen hela historien en hel dimension till när gärningsmannen fortfarande är okänd.
 
Jag säger alltså INTE att det är lika bra att polisen aldrig hittar mördaren. Det vore såklart fantastiskt om de gjorde det så man får veta vem det var och varför han gjorde det.
 
Men visst blir hela grejen lite mer kittlande när man inte vet vem som gjorde det. Det är samma sak med Palme-mordet. Om det hade varit fastslaget att Christer Pettersson, eller vem som helst, hade gjort det så hade hela grejen liksom varit över. Nu tycker jag, som inte ens var född när det skedde, att Palme-mordet är en spännande del av den svenska historien.
 
Det blir liksom någon slags mytbildning kring de här ouppklarade brotten. Och jag tror inte att någon är rädd för att risken finns att man har mördaren i sin närhet, men det finns i alla fall ett visst mått av obehag så länge mördaren är där ute.
 
Återigen, jag vill inget hellre än att polisen ska hitta mördaren. Men jag konstaterar bara att hela historien blir mer spännande så länge vi inte vet. Det kanske är det som är grejen, att nyfikenheten finns där hela tiden, och frågan är om vi vill att den ska stillas...
 
 

Jorrå

Kategori: Allmänt

Gjorde en ordentlig följar-räd på twitter och fick upp antalet med drygt 100. Bra! Det där flödet har sett lite väl statiskt ut ett tag. Hoppas antalet följare ökar lite med...
 
Nu är det ledig helg som gäller! Eller ja, fre-lör i alla fall, jobbar söndag. 
 
Det blir en tur till IKEA i morgon. På lördag ska jag träffa Raubtier för en intervju och på kvällen ska jag recensera spelningen i Linköping.
 
HÄÄÄJ!

SPÄNNING!

Kategori: Allmänt

SATAN! Vilket jävla avsnitt av Homeland det var i kväll. Bäst hittils i hela serien kanske!
 
Nu sitter jag och kollar på Strömstedt på fyran och funderar på om jag ska kolla på Tårka aldrig tårar... eller Dexter efteråt.
 
I-landsproblem.
 
Jag läste att man kan få massa mer följare på Instagram om man använder taggar som #me eller #sweden. Vilka är de här människorna som går in på #me-taggen och börjar följa en helt okänd person som bara har tagit en bild på sig själv?
 

Minnen

Kategori: Allmänt

Såg Ulf Lundell på Skavlan i fredags, och jävlar vilket ös när han körde sin nya singel.
 
Tänkte att jag skulle försöka lyssna in mig lite på honom och passande nog hade Fredrik Wikingsson gjort en spotifylista kallad "Uffes tio vassaste". Men nej, det fastnade inte överhuvudtaget. Nu har han ju hållt på i hundra år så att ge upp efter sju låtar är kanske lite orättvist. Gillar dock nya singeln som fan.
 
Det blev mest en massa Lana del Rey på jobbet, nya favoriten är Radio. Så. Jävla. Bra.
 
Och Wednesday 13 har ju släppt en ny skiva med. Eller ny och ny. Det är två nya låtar - som väl är helt okej - och sen är det några nyinspelningar, en akustisk version av Curse of me och så två riktigt jävla kassa remixer. 
 
Nej han kommer aldrig bli lika bra som på första soloplattan, Transylvania 90210. Vilken jävla skiva! Det är skräckrock för 2000-talet. En perfekt smältdegel av rock, punk och texter om zombies, blod och död. "I walked with a zombie", "Bad things", "Haunt me", "I want you... dead", "Ghost of Vincent Price". Fantastiska låtar.
 
 
Men en står ut lite extra mycket, kanske den bästa låten han har gjort: "God is a lie". Jag lyssnade på den när jag åkte hem och insåg att hela min gymnasietid på något sätt kan sammanfattas i den låten. Alltså jag lyssnade ju på mycket under de tre åren. Det var Marilyn Manson, Backyard Babies, Iron Maiden (förstås), Rammstein, Slipknot och oränkneligt många band till.
 
Men den här skivan gick varm och just den låten spelade jag nästan sönder. Eller det gjorde jag ju inte, den är fortfarande lika bra!
 
Så här är den, min gymnasietid nerkokad till tre minuter och trettiosju sekunder av blasfemisk punkrock. Enjoy.
 
 

Peace man

Kategori: Allmänt

Sitter och kollar på X factor för första gången och inser att jag i 24 år har missat att Orup stammar.
 
EU fick alltså årets fredspris.
 
Det är lite som när Time ballar ur och utser något konstigt till "Person of the year". Något år blev det internet, något år blev det "du" (läsaren), förra året blev det "demonstranten". 
 
Det är ju alltid roligare när det blir en speciell person, och det känns likadant här.
 
Sen är det väl ganska vettigt ändå, om man läser motiveringen. 
 
Nu ser jag också att Aftonbladet till slut tagit tag i Widerstedt-gate, i nätprogrammet Oj, vilken vecka. Finally!
 

Teve

Kategori: Allmänt

En bra jävla tv-kväll i går.
 
Tyckte att Jonas Gardells serie "Tårka aldrig tårar utan handskar" var riktigt bra. Verkligen värd alla hyllningskörer i media och på twitter.
 
Det var snyggt gjort, bra skådespeleri och bra klippt. Drabbande, minst sagt.
 
Det är ju en historia jag, och förmodligen allmänheten, inte vet så mycket om. Det som slår mig mest är vilket vatten på kvarnen aids var (är) för religiösa människor som var övertygade om att homosexualitet är en sjukdom.
 
Ska bli kul att se de andra delarna, och det får nog bli att läsa boken med!
 
Sen var det säsongspremiär för Homeland, bara en vecka efter USA på Svt. Bra där, då kan man ju lika gärna kolla på tv! 
 
Har redan haft paneldiskussion på jobbet om premiären, jag tror vi kom fram till att det var riktigt bra. Kommer förhoppningsvis bli en lika spännande och välgjord säsong som första.
 
Sen kollade jag på senaste avsnittet av Dexter. Inte lika bra som första avsnittet av nya säsongen, men bra.
 
Måndag är onekligen bästa seriedagen, precis som i somras när det var True Blood och The Newsroom.
 
Nu sitter jag och glor på Project Nim på ettan, en oscarsnominerad dokumentär som förhoppningsvis är bra. Sen måste jag kolla på Jenny Strömstedts nya program som gick på fyran i går. Återföreningen med Nordpolen får bara inte missas!
 
 

Widerstedt-gate

Kategori: Allmänt

Fick nys om det här på jobbet.
 
Det första jag funderar på är vad som har hänt med kvällspressen? Aftonbladet och Expressen borde vara som iglar över det här, men inte ett pip. Snarare är det flashback som förstås redan har en diskussion i full gång.
 
Det är ju jävligt häftigt alltså, det är det. Redan från början har man haft känslan av att hon kanske egentligen är skitsmart och vet precis hur man gör för att få uppmärksamhet. Men hon har vekligen lyckats.
 
Även om det kan verka lite flummigt med ett sånt här projekt så måste jag beundra engagemanget, hur hon har gått upp totalt i rollen.
 
Och vad vill hon med allt det här? Hon skriver själv att hon skräms av dagens ideal och i stället för att skapa en blogg med hatiska inlägg så blev hon en del av den världen. Hon skriver att hon har fått människor att vakna upp och reflektera.
 
Vakna upp och reflektera vet jag inte. Men nåt har hon definitivt rört upp.
 
Jag drog paraleller till Joaquin Phoenix. Han blev ju plöstsligt helskum när han dök upp i helskägg hos Letterman och sa att han skulle sluta göra film och göra en hiphop-karriär i stället. Det visade sig vara ett filmprojekt alltihop och mynnade ut i dokumentären I'm still here.
 
Man kan också likna det med tjejen som låtsades vara mentalvårdspatient som ett konstfacksprojekt. Det skapade i alla fall ett riktigt rabalder.
 
Men jag får en lite annan känsla av det här. Joaquin Phoenix var ju normal först, sen blev han konstig. Men Hanna Widerstedt har varit likadan sen första gången man såg henne på youtube. Och sen såg man henne i Big brother, skvallerpress och ihop med Jockieboi.
 
Och så får man reda på att hon i princip inte har funnits. Det är inte så att jag känner mig lurad, men det känns lite... Skumt.
 
Men, som sagt. Jävligt häftigt. Vilket engagemang!
 

Ny musik

Kategori: Allmänt

Lyssnat igenom lite skivor idag.
 
 
Höll på att pliktskyldigt köpa Kiss nya platta häromdagen, men bestämde mig för att lyssna på den på Spotify först. Ett klokt beslut. Det är väl inte den katastrof som vissa recensioner kunde ge intrycket av. Men det är fan ingen höjdare.
 
Sonic Boom var ju bra på riktigt, ett styrkebesked. Det här känns mest som samma låt tolv gånger. Inte spännande någonstans. Psycho Cirkus var bättre!
 
När jag hör Gene Simmons sjunga "In the beginning there was darkness and there was light. At the dawn of creation..." i "Back to the stone age" kommer jag och tänka på Stonhenge med Spinal Tap. Skämskudde fram.
 
 
Mer spännande då med svenska Beyond all recognitions platta drop=dead. Bakom årets förmodligen fulaste skivomslag döljer sig en mix som bara var tvungen att dyka upp för eller senare. 50 procent metal, 50 procent dubstep. Suicide Silence möter Skrillex.
 
Alltid kul att höra nyskapande musik, och de gör det riktigt bra. Metal och dubstep passar onekligen bra ihop!
 
 
Slutligen The 69 Eyes nya platta, "X". Lättsmält finskt svårmod. Hårda riff och snygga melodier. Jag kan verkligen inte säga något dåligt om det här bandet överhuvudtaget!
 
Inte lika bra som "Back in blood" dock!
 

Krönika

Kategori: Allmänt

Krönika publicerad i Extra 5/10
 

Jag såg ett inlägg på facebook häromdagen. Ni vet ett sånt där inlägg som man inte vill ha men får ändå, som en helt främmande person har skrivit till exempelvis ett företag. Anders skriver ett ironiskt inlägg till sin mobiloperatör och tackar dem för deras komplicerade abonnemang som lurar pengar av hederligt folk. 5 000 likes. Jonny skriver till någon snabbmatskedja där han fick vänta i en kvart på maten som var kall när han fick den och gav hela hans familj en släng magsjuka. 10 000 likes.

Ett sånt inlägg. Nu var det en kvinna som skrev till Socialdemokraterna. Hon tyckte det var för jävligt att sossarna vill tillåta att moskén i Fittja gör böneutrop några minuter i veckan (”Detta är ett hån och diskriminering mot alla ickemuslimer i detta kristna land”). Nu styr visserligen sossarna i Botkyrka men de enda som satte sig emot förslaget var Kristdemokraterna, så jag kan tycka att det är lite taskigt att bara anklaga Socialdemokraterna. 

Hur som helst, kvinnans inlägg var uppe i drygt 40 000 likes och kommentatorsfältet fylldes givetvis snabbare än vinden, av både för- och motröster. Någon påpekade att vi har religionsfrihet i Sverige, någon som började varje mening med stor bokstav tyckte att invandrarna ska lära sig svenska ordentligt. 

Själv skriver jag för att jag har något annat att klaga på: de förbannade klockspelen som Svenska Kyrkan envisas med att störa oss med. Ni som bor nära en kyrka vet vad jag pratar om. Varenda söndag när man ligger bakis i sängen med en öken i munnen och ett huvud som dunkar i otakt så blir man väckt av oljudet. Varje gång någon ska döpas, giftas eller begravas plingar det utav helvete från kyrktornen.

Jag är inte troende och vill minsann inte bli påtvingad något kristet klockspel! Hur kan Socialdemokraterna tillåta något sånt här, det vill jag veta.

Jag antar att det bara är att bita ihop och acceptera att det är såhär. Som Glenn Hysén sa: De e röva. Ha d gott.

 

PK

Kategori: Allmänt

Va på min första riktigt stora presskonferens igår. Det var om den nya Bråvallafestivalen i Norrköping.
 
Riktigt kul, lite som en branschträff, såg folk man kände igen eller kände överallt.
 
Och jag tror det kommer bli en riktigt bra festival!
 
I dag har jag träffat Melker Becker (från bland annat Rundgång) och intervjuat honom. Trevlig som fasen!
 

Skjut mig!

Kategori: Allmänt

Har suttit på jobbet hela dagen utan internetuppkoppling på mobilen på grund av nån driftstörning i Norrköpingsområdet hos Tre. Har alltså inte kunnat lyssna på Spotify.
 
Tar tåget hem, och det stannar förstås vid perrongen allra längst bort så jag i princip får dubbelt så långt hem.
 
Kommer hem och är SVINhungrig. Håller alla tummar för att jag har franskbröd hemma så jag kan göra toast och få i mig något varmt. Men nej. Det blir torra ostmackor och knäckebröd till kvällsmat.
 
"Hann ju i alla fall hem till premiären av Mitt liv är ett skämt", tänker jag och drar på teven. Och femman funkar inte, precis som trean och sexan. Märkligt nog är det ingen driftstörning i Mjölby enligt tele2.se.
 
"Laddar väl ner säsongspremiären av Dexter då", tänker jag och försöker gå in på piratebay. Funkar inte, sidan ligger nere.
 
Nu fanns den på en annan sida, men seriöst. Hur mycket kan livet jävlas på en kväll!?
 

Skäggkampen

Kategori: Allmänt

Projekt odla skägg börjar här och nu:
 

Mmmmm

Kategori: Allmänt

Lite kär i Lana Del Rey tror jag