satanindistortion

Yes, we can!

Kategori: Allmänt

Ja det är ju fan för jävligt att det här ska behöva vara en diskussion år 2012. Det är det mest självklara att alla ska ha samma rättigheter vilken sexuell läggning man än har. Det är något av det som jag blir mest förbannad över, folk som inte kan acceptera hur andra lever sina liv och som tycker att en del är mindre värda på grund av vilket kön de attraheras av.

Jävligt bra av Obama att gå ut och säga det här. Sen är det ju inte någon ny lag det är tal om, han säger bara att han stödjer det, sen är det upp till varje delstat att bestämma hur de vill ha det. Och tyvärr lär det ju finnas en hel del konservativa amerikaner som inte kan tänka sig två män eller två kvinnor som gifter sig. Det kanske rent av är ett politiskt självmord av Obama så här innan valet. Men KUDOS till honom!

Det påminner mig också en anekdot från Fredrik Wikingssons blogg. Barack Obama håller en presskonferens, när en av journalisterna får ett samtal på sin mobil. Som ringsignal har hen en låt av Ludacris. Obama stannar upp och frågar:

"Luda, right?"

Är Barack Obama möjligtvis världens coolaste ledare?

Kommentarer


Kommentera inlägget här: