satanindistortion

Famous People

Kategori: Allmänt

Ja man vet ju hur det är det där med barnskådisar. De ballar ur. Berömmelsen stiger dem åt huvudet. 

Det börjar bra, med ett sött litet barn som är lite rolig på vita duken eller i en tv-serie och blir hyllad till skyarna.

Och barnet lär sig att det kan få vad den vill och hur mycket den vill. Och när man är liten så är det kanske godis eller leksaker. Men när det där barnet så sakteliga blir äldre så är det andra saker som plötsligt blir lättillgängliga. Knark och alkohol.

Men sen kommer det värsta, och det är när berömmelsen börjar avta. När telefonen inte ringer längre och ingen på gatan stannar och frågar efter autograf. När adrenalinet och endorfinerna som kändisskapet de här personerna har präntat in i sitt DNA inte finns längre. Då tappar de det fullständigt.

Det finns några exempel. Macaley Culkin, Lindsey Lohan, Drew Barrymore och Olsen-tvillingarna.

Det finns också några bra exempel förstås, ta tillexempel huvudrollstrion i Harry Potter-filmerna, som inte har skapat några skandaler än så länge.

Och jag satt faktiskt häromdagen och tittade på ”2 ½ Men”, ett gammalt avsnitt där Jake fortfarande är liten (och inte ligger i lumpen som han verkar göra i de senaste avsnitten). Och jag tänkte för mig själv: Jag hoppas verkligen att det går bra för den där ungen!

Jag fick svar på tal i dag.

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/tv/article15838880.ab 

Han har blivit en religiös dåre. Han uppmanar folk att inte titta på programmet han tjänar 2.5 miljoner kronor per avsnitt på att medverka i, för att den inte är gudfruktig. Den är en del av fiendens plan. Och tv-tittande är inte bra för dig.

Angus T Jones, vad hände?

Kommentarer


Kommentera inlägget här: