satanindistortion

Like a boss

Kategori: Allmänt

Vaknade till att Melodifestivalen presenterade artisterna i de första två deltävlingarna. Och vem hittar vi i andra heatet om inte Joacim Cans! 
 
Jag är inget fan av Hammerfall och han får naturligtvis göra som han vill. Men den där omslagsartikeln i Sweden Rock Magazine för några år sedan där rubriken var "Håll käften" och hela artikeln gick ut på att bandet var trötta på att få massa skit från folk som inte tycker de är "true" nog. 
 
Ja, jag bara kommer att tänka på den. Det är allt jag säger.
 
 
Såg två bra grejer på svtplay igår som jag vill tipsa om!
 
1. Boss.

En dramaserie med Kelsey Grammer som spelar Chicagos borgmästare. Drama, sexig politik och kvickt manus. Lite snabb och svårföljd story i första avsnittet, det blir förhoppningsvis bättre.
 
 
2. Strippan
 
Dokumentär om en svensk tjej som började dansa när hon var liten och verkade ha en bra framtid utstakad för sig när hon kom in på en dansskola i New York. Men när hon var 17 träffade hon en kille som var mormon och blev gravid. Abort var det inte tal om utan det blev barn och giftemål. Dansskolan var bara att glömma, och snart fick hon två barn till.
 
När filmteamet träffar henne jobbar hon som strippa och har två barn till med sin nya man. Hennes tre första barn har hon ingen kontakt med.
 
En hemsk och tragisk dokumentär, men riktigt bra. Finns säkert på svtplay i en dryg månad till.
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: