satanindistortion

The internetz

Kategori: Allmänt

 
 
Dagens viktigaste video, som många redan har sett och delat vidare.
 
Det ska bli riktigt intressant att se Uppdrag Granskning i morgon. Enligt programbeskrivningen så ska de "konfrontera" män som skriver den här typen av hatiska kommentarer på nätet. Det skulle vara otroligt intressant att se en intervju med någon som står bakom en kommentar av sorten: "En dag kommer jag att skära halsen av dig och lämna dig med kniven uppkörd i fittan."
 
Hur tänker man när man skriver så till en annan person? Om hans mamma eller syster skulle uttrycka feministiska åsikter, skulle han säga samma sak till dem? Vad är det som får honom att hata en person, som bara har uttryckt en åsikt, så mycket att han skickar ett mail med dödshot.
 
Jag hatar Sverigedemokrater. Men jag skulle aldrig dödshota någon av dem och sjunka till deras nivå. Särskilt inte i skydd av anonymitet över nätet.

Alltså vilka är de här människorna? Man vill ju gärna tro att det handlar om rättshaverister och foliehattar som bor avskiljda från resten av samhället. Men sanningen är nog tyvärr att man kan möta de här personerna på stan vilken dag som helst.
 
Och det är jävligt skrämmande.

Kommentarer

  • Anonym säger:

    Vad får dig att tro att det är sverigedemokrater och inte psykfall bara ?

    Svar: Nu sa jag ju i och för sig inte att det är Sverigedemokrater som skriver såna här kommentarer.
    satanindistortion.blogg.se

    2013-02-05 | 20:59:19

Kommentera inlägget här: