satanindistortion

Bråvalla, men först - Maiden!

Kategori: Allmänt

Jag slog till och köpte en tredagarsbiljett till Bråvalla häromdagen. Passande nog släppte de spelschemat igår också, och det ser ut att bli en bra festival!
 
 
För att vara så många bra band så blir det försvånansvärt få krockar. Det blir inte så mycket Green Day, Kvelertak går på en halvtimme senare, och det blir att springa mellan scenerna ibland. Annars är programmet grymt för min del!
 
Lite synd att Ghost kommer spela när det fortfarande är ljust ute, men gött att de har 1 timme och tio minuter, det får de in i stort sett hela sitt ordinarie set på.
 
Om bara vädret är bra och festivalområdet är bra upplagt (skräckexempel: Metaltown 2011) så kommer det nog att bli tre schyssta dagar, från inledande Eldkvarn till avslutande Thåström.
 
Men först är det dags för sommarens första Maidenkonsert (av tre). Alla biljetter är bokade, på måndag eftermiddag bär det av mot Hamburg. Börjar bli riktigt peppt nu. Har sneglat på setlisten ett par gånger men har inte sett något rörligt från den här turnén. Ska bli jävligt spännande att se!
 
 
UP THE IRONS!
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: